Reiver 3

Reiver SOFT BETA 2009 level 3 med tyg i svart är otroligt smidig och formbar. Den justeras med kardborreband på axlar och i midja för perfekt passform. Minsta storleken passar en 3-åring (barn XX-small) och sedan finns den i storlekar upp till vuxen X-large.
Alla storlekar finns i extra lång resp. extra kort modell. Skulle Du trots allt inte hitta en standardväst som passar kan Du få en sydd helt efter Dina mått (kostnad ca 300:-). Som tillval till Reiver 3 finns axelskydd och matchande hjälmöverdrag. Reiver 3 är godkänd enl. högsta BETA-nivå 3.

Färg: red, burgundy, purple, black, royal blue, navy, bottle green, yellow, white, brown, grey, cerise, lightblue, wine, charcoal greyStorlek: Barn XX-small, Barn X-small, Barn small, Barn medium, Barn large, Barn XL, vuxen X-small, vuxen small, vuxen medium, vuxen large, vuxen X-large. Se mer om storlekar och utprovningArtikelnr: As/R3