Helite Air Jacket

HELITE Air Jacket har räddat många runt om i världen från allvarliga olyckor. Vårt AirBag-system är synnerligen effektivt.
Under OS i London använda 14 nationer HELITE AirBAG-system under fälttävlan.
Vi får bekräftelse från ryttare inom olika discipliner och på olika nivåer hur effektiv HELITE är.

Läs mer på helite-horse.se

Helite Air Shell

AIR SHELL kombinerar den bästa teknologin inom AIR BAGs för hästsport med snygg design. AirBagen är densamma som finns i alla de Airbag-västar som redan används runt om i världen.
Nyheten är att själva AirBagen är löstagbar från yttertyget så att du kan ha både väst och jacka och använda samma AirBag till båda! En långsärmad jacka och en väst göra att du alltid har ett snyggt plagg oavsett om du tävlar eller bara är ute i skogen!

Läs mer på helite-horse.se

Helite patroner

Patroner till Helite uppblåsbara västar.

  • 50cc Barn jacket patron
  • 60cc Vuxen Jacket patron
  • 100cc Wide Jacket Patron

Läs mer på helite-horse.se

Medical Card holder

Hållare i klar PVC-plast för ditt Medical Card.
Med kardborreknäppning.

OBS! Kort medföljer ej. Köper du en OUTLYNE säkerhetsväst med axelskydd finns Medical-Card-holder ”inbyggt” i axelskyddet.

Storlek: en storlekArtikelnr: A-MCH

OUTLYNE

OUTLYNE – den ultimata säkerhetsvästen från AIROWEAR. Prisbelönt på BETA-mässan 2008 för sin unika flexibilitet och passform. För ryttaren som kräver det absolut bästa! Givetvis både CE-märkt En 13158 och BETA nivå 3 2009. Axelskydd finns som tillbehör. Avtagbart tyg. Nu även i en extralång modell för alla långa smala tjejer!

Färg: grå/svartStorlek: se storlekstabellModell: T1S, T1, T2, T2S, L3, L3S, L4, L4S, L5, L5S, L6, L7

OUTLYNE – Carriage Driving

Säkerhetsvästen OUTLYNE i en variant för körning, dvs den är kortare baktill. From i år är säkerhetsväst obligatoriskt i maraton-momentet vid tävlingar. Storlekar som OUTLYNE dam och herr. Du kan även mot pristillägg få västen i den egna tävlingsfärger.

Färg: svart, marinStorlek: se storlekstabell

OUTLYNE för barn

 OUTLYNE – den ultimata säkerhetsvästen från AIROWEAR. Prisbelönt på BETA-mässan 2008 för sin unika flexibilitet och passform. För ryttaren som kräver det absolut bästa! Givetvis både CE-märkt En 13158 och BETA 2009 nivå 3. Axelskydd med påsydd medical-card-holder finns som tillbehör (Gäller enbart Y5). Avtagbart tyg.

Färg: svartStorlek: se storlekstabellModell: Y1, Y2, Y3, Y4, Y5

OUTLYNE för män

OUTLYNE – den ultimata säkerhetsvästen från AIROWEAR.
Prisbelönt på BETA-mässan 2008 för sin unika flexibilitet och passform.
För ryttaren som kräver det absolut bästa!
Nu även i en modell som passar män! Lite bredare över ryggen och rakare i designen.
Alla storlekar finns i en normallång, en kort och en extra lång variant
Givetvis både CE-märkt En 13158 och BETA 2009 nivå 3 .
Axelskydd med påsydd medical-card-holder finns som tillbehör.
Avtagbart tyg.

Storlek: se storlekstabellModell: M1; M2, M3, M4, M5, M6, M7

Reiver 3

Reiver SOFT BETA 2009 level 3 med tyg i svart är otroligt smidig och formbar. Den justeras med kardborreband på axlar och i midja för perfekt passform. Minsta storleken passar en 3-åring (barn XX-small) och sedan finns den i storlekar upp till vuxen X-large.
Alla storlekar finns i extra lång resp. extra kort modell. Skulle Du trots allt inte hitta en standardväst som passar kan Du få en sydd helt efter Dina mått (kostnad ca 300:-). Som tillval till Reiver 3 finns axelskydd och matchande hjälmöverdrag. Reiver 3 är godkänd enl. högsta BETA-nivå 3.

Färg: red, burgundy, purple, black, royal blue, navy, bottle green, yellow, white, brown, grey, cerise, lightblue, wine, charcoal greyStorlek: Barn XX-small, Barn X-small, Barn small, Barn medium, Barn large, Barn XL, vuxen X-small, vuxen small, vuxen medium, vuxen large, vuxen X-large. Se mer om storlekar och utprovningArtikelnr: As/R3